BloesemkidsWelkom bij  Bloesemkids!


Zijn de gevoelens en emoties van je kind of van jezelf (tijdelijk) uit balans en ben je op zoek naar ondersteuning, een tijdelijk steuntje in de rug?

Bloesemkids biedt ondersteuning in de vorm van Kindercoaching en Bloesem- en Aromatherapie.


Graag maak ik een mix van remedies speciaal voor  je kind, voor jou of voor jullie beiden op maat.

Je kunt hiervoor terecht in mijn praktijk, maar het is ook mogelijk om via een telefonisch consult een remedie samen te laten stellen. 

Ook zijn er kant en klare (kinder) remedies verkrijgbaar in de webwinkel. Deze flesjes bevatten een mix van bloesems en zijn op basis van een thema samengesteld.


Naast de Bloesemremedies werk ik ook met aanverwante producten, zoals sprays en rollers bereid met etherische oliƫn, ontwikkeld op leeftijd, voor baby's, peuters, kinderen in de basisschool leeftijd en pubers.


Edelsteentherapie is zeer geschikt voor kinderen en uit ervaring weet ik dat kinderen zich aangetrokken voelen door edelstenen. Allerlei producten met edelstenen, zoals  handgemaakte kettinkjes en armbandjes, maar ook (knuffel)stenen vind je in de webshop.


Je kunt informatie over edelstenen en de werking en toepassing hiervan vinden in mijn blog of bij de producten in de webwinkel. Regelmatig zal ik nieuwe informatie toevoegen.


Meer informatie over de werking en toepassing van Bloesemremedies en etherische olie vind je terug op de website.