Bloesemkids

     Waarvoor kun je terecht bij Bloesemkids?                          

     Kindercoaching


Kindercoaching is zo'n prachtig vak! Wanneer een kind om welke redenen dan ook even niet zo happy is, gaan we samen kijken waar de oorzaak ligt en wat we er aan kunnen doen. Door het (her)ontdekken van je sterke kanten en het eigenmaken van nieuwe vaardigheden die je gaan helpen, word je de minder fijne dingen, zoals niet helpende gedachten weer langzaam maar zeker de baas en kom je weer lekkerder in je vel te zitten. Kinderen die ik zie in mijn praktijk ondervinden bijvoorbeeld hinder van faalangst, boosheid, verlatingsangst, pesten, onzekerheid, moeite met het maken en houden van vriendjes of met ontspannen etc.

Samen weten we deze tijdelijke hindernissen vaak weer de baas te worden!


Bloesemtherapie


Bloesemtherapie maakt gebruik van de krachtige eigenschappen die bloemen en planten bezitten. Deze eigenschappen kunnen een disbalans in ons eigen systeem harmoniseren.

Grappig is het, dat kinderen vaak heel goed intuitief kunnen aanvoelen welke bloesem hem of haar op dit moment kan ondersteunen. 

De eigenschappen van de bloesem of bloem worden bij de bereiding van de remedie opgeslagen in bronwater. Het middel wordt vervolgens ter conservering vermengd met wat alcohol of appelciderazijn. Door druppels van deze remedie in te nemen, aan te brengen of bij je te dragen, gaat ons systeem de eigenschappen van de bloesem, bloem of plant herkennen en in het eigen systeem opnemen. Hierdoor wordt een verandering in ons sysyeem merkbaar. Je ervaart bijvoorbeeld meer rust, zekerheid, minder angst, je kunt je beter concentreren, minder snel boosheid  ervaren etc. Er is heel veel mogelijk met Bloesemremedies.

De remedies kennen geen bijwerkingen en kunnen voor kinderen zonder toevoeging van alcohol worden bereid. De remedies zijn op vele manieren toe te dienen, of toe te passen. Ze zijn smaakloos, waardoor kinderen het zonder problemen in kunnen nemen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

Mijn missie

Mijn missie, maar zeker ook mijn passie ligt bij het werken met kinderen. Als leerkracht, coach, remedial teacher en therapeut, ik vind het heerlijk om te doen! Het werken met bloesemremedies geeft een extra dimensie aan mijn werk, ik kan er net iets meer mee betekenen voor kinderen en hun ouders, Soms net dat kleine zetje meegeven wat een enorme verandering teweeg kan brengen. Ik hoop nog veel kinderen en wellicht ook volwassenen te mogen helpen en begeleiden met deze prachtige remedies. En hiermee mijn steentje bij te dragen aan meer gezondheid en geluk voor iedereen die er voor open staat.

Waarom kiezen voor Bloesemkids?

Eigenlijk ben ik ervan overtuigd dat we elkaar niet voor niets tegenkomen op ons levenspad. Wanneer ik een stukje mee mag lopen op het pad van een kind, dan weten ouders mij te vinden. Mijn manier van werken is open en vanuit vertrouwen. Ik 'zie' het kind zoals het is in zijn totaliteit, kijk verder dan de oppervlakte en het (leer)probleem dat zich voordoet. Een mooi compliment dat ik heel vaak krijg is, dat kinderen heel graag naar mij toekomen en geen enkele keer over willen slaan. Dat maakt mij blij en laat mij beseffen dat ik iedere dag doe wat ik leuk vind en wat mij ontzettend veel voldoening geeft. Kinderen geef ik dan ook graag mee dat je je dromen mag volgen en vooral moet doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, want daar kom je heel ver mee in het leven!.